Rahbek Webdesign

Hosting

I forbindelse med produktion af en hjemmeside tilbydes endvidere hosting på meget hurtige, døgnovervågede servere med super hurtig internet forbindelse.

 
Vi fokuserer på driftssikkerhed og højt serviceniveau. Vores servere er meget stabile. Du kan se den øjeblikkelige server status her
 
 
Webhotel 1 kan tilbydes fra 39 kr./md.
 
Webhotel 2 kan tilbydes fra 59 kr./md.
 
Webhotel 3 kan tilbydes fra 89 kr./md.
 
 
 
Grundlæggende tilbyder vi 3 typer hosting:
 
Webhotel 1: Webhotel med eget domænenavn, men uden brug af domæne mailbox. 
Denne type hosting betyder, at du ikke kan have en "dit-navn@dit-domæne.dk" som e-mail adresse. Når kunder vil sende en e-mail eller en formular sendes denne blot til en anden e-mail adresse hos f.eks. TDC eller en anden Internet-udbyder (det firma, som du bruger til at komme på Internettet).
 
 
Webhotel 2: Webhotel med eget domænenavn, inklusiv 1 eller flere mailboxe og ubegrænsede alias' *.
Denne type hosting betyder, at du får adgang til et personligt webmailhotel med en eller flere mailboxe og ubegrænsede alias'. Hertil kommer personligt spamfilter, autosvar, videresendelse mv. 
 
 
Webhotel 3: Webhotel med eget domænenavn, inklusiv 1 eller flere mailboxe og ubegrænsede alias' * samt fuld egenkontrol over indholdet på hjemmesiden. Denne type hosting er til jer, som har brug for et større webhotel og som måske har brug for webdesign og vedligeholdelse.
 
Herefter defineres pladsbehovet samt behov for:
 
Script afvikling.
 
Database.
 
Betalingsmodul.
 
SMS gateway.
 
Andet.
 
* Alias betyder en e-mail adresse, som peger på en mailbox. Der kan altså ikke hentes post direkte fra et alias', men kun fra den mailbox, hvorpå den peger.
Eksempel: karen@dit-domæne.dk , benny@dit-domæne.dk og emma@dit-domæne.dk er alle alias som peger på mailboxen peter@dit-domæne.dk. Når man skal hente post, skal man blot hente fra peter@dit-domæne.dk og så modtages alle e-mails fra de øvrige e-mailadresser. Dette er meget anvendt.
 
Læs også om domæner.
 
Ser du ikke det du søger eller har du spørgsmål er du meget velkommen til at sende en e-mail eller ringe på tlf. 61 27 19 16.

Webdesign eksempler

Stilstudie i ren FLASH med lyd.

Psykologien
HTML med CSS.

Tumlaren
HTML med lidt FLASH grafik og javascript. funktionalitet.

 

Viborg Dame Kor
CMS i Joomla, med bruger login.